22. lokakuuta 2012

♣BILLY TALENT @ Pakkahuone♣

Sunnuntaina 21.10. raahauduimme miehekkeeni kanssa Tullintorin aukiolle seitsemän aikoihin. Ja mikä näky meitä siellä odottikaan. Järjetön jono. Mä en ole ikinä, en siis ikinä, nähnyt noin pitkää jonoa Pakkahuoneelle. Yleensä vain kävelen sinne sisään, maksimissaan jonotan viisi, kymmenen minuuttia. Hui.


keikka

IMG_2072

Tosiaan tuollaisena kuljettiin sunnuntai-iltana. Tykkään jotenkin hirveästi tuosta webkamerakuvasta, ja muutenkin näytin mielestäni hyvältä. Päällä mulla oli siis Ichin toppi/tunika, H&M:n shortsit, mustat läpinäkyvät sukkikset ja niiden päällä verkkosukkikset. Asun kruunasivat Dr. Martens-saappaani.

Ja koska tämä tyttö oli laiska, eikä jaksanut pahemmin ottaa naamastaan, eikä asustaan kuvia, saatte tyytyä näihin. Jätin myös kotiin järjestelmäkamerani, koska ne kuitenkaan olisi saanut sitä yleisöön viedä. Pokkari osottautui niin surkeaksi, etten saanut sillä yhden yhtä kuvaa keikalta, ja keskityinkin lopulta vain fiilistelyyn, ja riehujien väistelyyn (ja sen punkkarin väistelyyn joka haisi aivan paskalta).

Keikka oli upea, ja siitä oli tullut matskua jo Youtubeenkin, joten tässä sitä. Rakastuin hirveästi vitseihin Ianist a Astroboyna! Ja kyllä se niiden heittämä Michael Jackson vitsi siinä nauratti, vaikka kyseinen mies onkin upea.

Keikalle antaisin 4/5 tähteä, koska keikan pilasivat hieman humalaiset yli parikymppiset ihmiset, punkkarit, ja se kaksimetrinen poika, joka tuli tunki eteeni seisomaan kesken keikan ja löi olkapäällään minua päähän tanssiessaan.

Veera
ps. vielä lopuksi meidän lauluharjoitus c;