30. tammikuuta 2013

♣Rääsyjä♣

IMG_3915
IMG_3913
IMG_3910

Jos joku ei jo huomannut, blogi on hieman muuttunut. Ehkä tämä tuntuu enemmän omalta. Rääsyjä tulette kuitenkin näkemään, mutta ehkäpä valokuvapainoitteisesti, en vielä tiedä. Haluan tämän näyttävän itseltäni.

Piristyinpäs. Ja nyt taas jaksaa laittaa itseään ja yrittää näyttää joltain muultakin kuin zombielta.
Minun tekee mieli mangoja, appelsiineja, ananaskirsikoita ja viinirypäleitä. 
Kämpässä haisee.

Veera

28. tammikuuta 2013

♣Shitty Monday♣

cars

Ahdistaa, tämä olo,
se kietoo minut mustaan vaippaansa

houses

Eikä ulkona näy väriä,
olen kyllästynyt niin

lights in the water

Haluaisin vain olla onnellinen, mutta mikään ei tunnu menevän oikein
Miten saan kaiken takaisin niin kuin asiat olivat?

smoke

Tuloksena huonot arvosanat, epäonnistunut vaniljakastike, kahvinhajuinen laukku, tuhoutunut koulukirja ja solidaarisuuskalenteri
sekä turvonnut olo.
Minä haluaisin vain itkeä.

Veera

27. tammikuuta 2013

♣Sinä♣

grauu

Kun tunnen sinut tässä, lähelläni,
hymyilen ja nauran,
älä koskaan katoa viereltäni.

lol

Ja minä haluan vain nukahtaa vierellesi,
enkä unohda sinua koskaan.

UUU

Mut pelasti muinoin enkeli, ei taivaast vaan täst maanpäällisest helvetist.
Toisin kuvis, sil oli tumma tukka,
tavallisten joukossa tää kummallisten kukka.

Veera

16. tammikuuta 2013

♣Kun me puhjettiin kukkaan♣

kärki
tädää
valoa

Vielä tuosta Uniklubin biisistä. Enpä ole tätä pitkään aikaan kuunnellut, kunnes näin Spotifystä kaverini kuunnelleen tätä. Nostalgiafiiliksissä aloin tätä kuuntelemaan, kunnes muistin, että poikaystäväni oli joskus linkannut kyseisen biisin minulle ollessaan riparilla ja aloin itkemään. Rakastan näitä muistoja ja ihania biisejä♥

Veera

14. tammikuuta 2013

♣Vanhemmat ja nuoret♣

Pahoittelen kaikkia lukijoitani, joita eivät tekstipitoiset postaukset kiinnosta vittuakaan, mutta mulla paloi käämit niin totaalisesti poikaystävän äitiin, että on vähän pakko avautua. 

Muahan ärsyttää vanhemmat, jotka eivät anna lastensa kasvaa. Mun mielestä silloin kun lapsi on teini-iässä, siinä 15 vuoden jälkeen, lapselle pitää antaa omaa tilaa niin paljon, että se tekee itse omat virheensä ja osaa itse ajatella tietyissä rajoissa tietenkin. Kuitenkin todellakin niin, että lapsi on arkisin joskus yheksän maissa kotona ja käy kunnolla koulua. Ja totta kai luottamus siihen lapseen kasvaa, kun lapsi tottelee ja tulee ajoissa kotiin ja käyttäytyy muutenkin fiksusti, jolloin sä saat myös lisää vapauksia.

Mutta sitä mä en tajua, että jos se lapsi ei ole ikinä tehnyt mitään, mistä voisi menettää luottamuksen, niin miksei siihen lapseen luoteta. Esimerkiksi sen äiti saattaa hyvinkin soitella mun poikaystävän perään, että missä se on, vaikka se on sanonut sille että menee ulos/kaverilleen/meille. Mun vanhemmat saattaa jättää mut yksin kotiin viikonlopuiksi, jopa pidemmiksi ajoiksi, sillä osaan tehdä itse ruokaa ja käyttäytyä. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Mutta mun poikaystävä ei todellakaan voi tehdä niin. Eikä sen pikkusiskokaan(nyt seiskalla) muka voi olla yhtä yötä yksin kotona, vaikka se itse sanoo siihen pystyvänsä. 

Ja välillä sillä on mitä ihmeellisempiä syitä, miksi mä en saa mennä niille yöks/miksei poikaystävä saa tulla meille. Eiköhän mun poikaystävä oo ihan tarpeeksi vanha päättämään, kuinka paljon se käyttää aikaansa muhun, ystäviinsä tai perheeseensä. Ja kaiken lisäksi, kun poikaystävä varaa aikaa aina kotona olemiseenkin. 

Eikä tekosyyksi käy myöskään se, että muka poikaystävällä menis huonosti koulussa. Se on nyt saanut kolmosia, sekä muutaman kakkosen yhtä ykköstä lukuunottamatta, mikä on sinänsä aika hyvin.

Eli siis hyvät vanhemmat, jos lapsenne on täysin kunnollinen, luottakaa siihen, koska kaikkien elämä on silloin paljon mukavampaa. Silloin kyseinen nuori myös oppii tekemään asioita itse, mutta pyytää varmasti apua kun sitä tarvitsee. Kiitos vanhemille, jotka luottavat melkein aikuisiin lapsiinsa, ja ne jotka eivät luota, voisivat miettiä miksi. Jos syytä ei löydy, luottakaa. 

Veera

13. tammikuuta 2013

3. tammikuuta 2013

♣Frozen♣

kuusi
road
tölkki
thingy
leaf

Vuoden 2013 ensimmäinen postaus koostuu valokuvista. Tulossa vaatekaappipostausta, lisää kuvia, sekä ajattelin tästä lähtien joka kuukausi esitellä jonkin bändin jota kuuntelen. Pidättekö ideasta? JA, kun 50 lukijan raja menee poikki väsäillään vaikka joku pikkuinen arvonta. 

Veera