22. elokuuta 2013

♣ Mustaa ja valkoista ♣


DRESSANDSHOES

Vanssit, mun uudet rakkauskengät. Näyttää niin mahtavilta jalassa, etten malta jättää niitä melkein hetkeksikään pois silmistäni. 

BOARD

Lautailua. Ja mä osaan jo jotain! Seuraavaksi vain vielä jarrutusten harjoittelu ja sitten kylille rullailemaan.

CUTOUTDRESS

Yksi rakkausmekko lisää. Näyttää niin makealta! 

Olen hyvin väsynyt, mutta samalla väsäillyt videota! Ette kuitenkaan näe minua videolla (ainakaan vielä ei ole sellaista pätkää) vaan video on fiilistelyä hyvän biisin innoittamana. Tähän syysrytmiin pääsemiseen menee kyllä hieman aikaa. Jaksattehan odottaa?

Veera

18. elokuuta 2013

♣ Ilmoitus eloonjääneestä ♣

Ei, en ole kuollut. Olen vain hyvin väsynyt ihminen, jolla ei ole kuvia mistään, mutta idea on päässä. Olen ihminen, joka osti taas kirpputorilta vaatteita ja haaveilee longboardilla rullailusta, jota en ole oikein päässyt harjoittelemaan.

Olen ihminen, joka elää nyt kohti syksyä ja siihen rytmiin kestää hetki tottua. Siksi hiljaiselo täällä blogin puolella. Siksi pyydän anteeksi ja yritän korjata asian mahdollisimman nopeasti.

Veera

11. elokuuta 2013

♣ Pelleilyä ♣


DRESS
STRIPESANDRED
pelleily

Ei tunnu yhtään siltä että raahautuisin kouluun huomenna.
Pitääkö mun nyt jättää jo hyvästit ihanille extempore - retkille kemmulla Minetin kioskille? 
Entäs ne mahtavat kuvailureissut myöhään illalla, kun aurinko jo laksee, jäävätkö nekin jo pois?

Vietin hermoja raastavan tällä hetkellä ainakin viimeiseksi merkityn työpäivän kioskilla. 7 tuntia ja muutama kymmenen asiakasta ei ole mikään hauska juttu. Luin kahden päivän aikana yli 500 sivua Sormusten ritareista. 

Huomenna meen pelleileen mun hiuksien kanssa kouluun, enkä webkameran eteen. Portfolioo en saanut tehtyä, sillä tietynväriset pahvit loppuivat multa kesken. Ehkä se akka ei nirhaa mua siitä hyvästä.

Veera

9. elokuuta 2013

♣ Haaveilua ♣

CLOUD
BIRDS AND CLOUDS
SUNLIGHT
ORANGE AND BLUE

Ja kyllä, lisää kuvia taivaasta. Ehkä tämä kertoo, että olen katsellut vain pilviin ja haaveillut.
Haaveillut esimerkiksi töiden loppumisesta. Vapaa-ajasta, jolloin saisin kaikki keskeneräiset projektini tehtyä. Ajasta, jolloin ehtisin lukemaan Modernist Cuisine At Home - kirjani ja Taru Sormusten Herrasta - kirjat. 

Ulkona sataa ja paistaa aurinko, vuoropäivinä tai tunteina. Koulun alkuun ei ole kuin muutama hassu päivä ja nykyisen ryhmänohjaajan laittama viesti sai koko luokan masentumaan, eikä kukaan halua palata sinne. 

Veera

6. elokuuta 2013

♣ Ankkalampi ♣

Joose Keskitalo esiintyi siellä Pispala Folkissa, täytyy sanoa että tyypin tavassa lausua sanoja on jotain suloisen uniikkia.

TAILS IN A ROW

Poikaystävän kodin lähellä on ankkalampi.
Siellä uiskentelee paljon sorsia ja pari hassua telkkää. Ne kaakattavat, mutta eivät koskaan nouse rannalle.
Telkät katselevat hassua näytöstä kauempaa, ja sukeltavat jotain lammen pohjasta.
Sorsien ruoan etsiminen lammen pohjasta näyttää koomiselta, eikä yhtä suloiselta kuin telkkien. Varsinkin, jos ne tekevät sen rivissä.

FLOWER REFLECTION

Ankkalampi on pieni, ja sen ylittää pieni silta. Sillan toisella puolella on paljon heinää, ikään kuin olisi astunut jostain portista pois Tampereelta ja syöksynyt maalle. Se on maalaiselämää 15 minuutin päästä keskustassa, siellä on jopa viljelyksiä. Joku kasvattaa omia porkkanoitansa ankkalammen.
Joskus olisi hyvin mukavaa asua tuolla alueella, maalla, josta on vain vartti Tampereen keskustaan.

DUCK

Veera

5. elokuuta 2013

♣ Colourful sky ♣

TREES&SUNDOWN
COLOURFULSKY

Illat pimenee nopeammin, syksy alkaa lähestyä. 
Taivas on kaunis, voidaanko me vain nukahtaa?

Veera

2. elokuuta 2013

♣ Höpöhöpö ♣


LACESKIRT

Pöö, täällä kirjoittaa väsynyt työläinen, joka menee huomenna kymmeneen töihin, mutta silti istuu vielä tässä tietokoneen ruudun ääressä ja kirjoittaa jotain hassua. Nyt on jo elokuu, joka tarkoittaa sitä, että yhdeksän päivän päästä marssin taas koulun ovista sisään, sekä tietenkin sitä, että 11 päivän päästä menen työharjoitteluun. 

Kuitenkin tässä on vielä jäljellä asioita, joita pitäisi totta kai tehdä! Kirjoittaa Restelille työhakemus, saada ompelukone toimimaan, saada koneen netti toimimaan ja ostaa kansioita ja portfoliotarvikkeita. 

Eli siis mun 2 vuotta ja 3 kuukautta vanha läppäri päätti irtisanoutua osaksi sen hommista. Langaton nettiyhteys katkeilee koko ajan, joten kuvia on todella rasittavaa ladata Flickriin ja muutenkin blogien kirjoittaminen takkuilee juurikin sen takia. Ajateltiin iskän kanssa kokeilla nettipiuhaa, mutta jos se ei toimi, on edessä varmaan uuden läppärin osto. Ja jos se on edessä, aion todellakin sitten ostaa jonkun muun kuin acerin ja HD-näyttö olisi nannaa.

hihi

Sunnuntaina olen menossa yhden ihanaisen kanssa Pispalafolkiin, ehkä sieltä saisi jotain jänniä otoksia, niiden jännittävien aurinkolaskukuvien lisäksi.

Veera

1. elokuuta 2013

♣ Heijastuksia ♣

REFLECTION

Tyynellä järvellä ei näy elämänmerkkejä, mutta äänet kuuluu.
Naurahduksia, kiljahduksia ja hiljaista puheensorinaa. 

BOAT

Aurinko paistaa jo matalalla, saaden veden hohtamaan kultaisena joistain kohdista. 

ROCKS

Veera