29. lokakuuta 2013

Matkalla


ESPOO

Hyppää kyytiin ja kaikki on
Vielä mahdollista
Ajetaan autolla junalla, paetaan
Niinkuin oltaisiin hahmoja elokuvista

Ollaan kuin oltaisiin matkalla
Ollaan kuin oltaisiin matkalla
Etelään

RAILS
TRAIN

Viikonloppu sujui mahtavasti Espoon Nuuksiossa Protun syysleirillä, jonka aiheena oli totuus. Matkustamista junalla, jolloin sain taas todeta, ettei VR vieläkään osaa hoitaa hommiansa kunnolla. Omituista hinnoittelua, IC, joka oli yli tunnin myöhässä ja kaikki sen matkustajat tunkivat lähijunaan. Koko matkalla ketään ei kiinnostanut mun junalippu, josta olin maksanut aivan liian korkean hinnan ja se ketutti. Myös pilkkopimeässä Espoon metsässä kävely ison laukun kanssa ei ollut mitenkään nannaa. Paluumatka sujuikin paremmin rusinoiden ja naurun kera. 

Torstaina näen opon vaihtoasioiden suhteen, kurkkukipu senkuin yltyy, koulua on huomenna neljään ja istun vieläkin tässä koneella, vaikka pitäisi vielä käydä suihkussakin. Huomenna väsyttää, sen voin luvata.

Veera

23. lokakuuta 2013

♣ Looking out for another dream ♣


SHEERSHIRT

Mihin se syksy jäi? Olikohan värikkäät lehdet puissa ja maassa vain parisen viikkoa, ja ulkona on jo harmaata ja ankeaa. Piristinpäs itseäni eilen siis shoppailukierroksella Radiokirppiksellä. Mukaan tarttui upea hapsuneule (jollaisesta haaveilin jo ennen kirpparille menoa, mitäs ihmettä) viidellä eurolla, euron farkut ja 3 euron flanu. Vihdoinkin mustavalkoinen flanu. 

Kaipaan niin kovasti kesää, kun oli valoisaa. Meinaan nukahtaa joka päivä bussiin, titityy ja sitten ei huvita koko loppupäivänä enää tehdä mitään, kun vain väsyttää. Olen auringonlapsi, antakaa mulle mun aurinko takaisin. 

FULLOUTFIT

Se onkin yksi syy, miksi karsin nytkin ainakin 5 kuvaa pois tästä postauksesta. Enkä ole tyytyväinen kuin vain tuohon peilin kautta otettuun. Siihenkään en kunnolla sen takia, että se on peilin kautta otettu. Muita syitä ovat hovivalokuvaajani (joka muuten heijastuu ikkunasta ensimmäisestä kuvasta) hyvin alhainen kiinnostuminen kameran funktioihin, sekä fakta, jonka takia on olen kotona vasta puoli viiden, viiden aikoihin kolmena arkipäivänä. Aivan räjähtäneen näköisenä ja väsyneenä kuvat eivät vain tunnu onnistuvan, varsinkaan ilman luonnonvaloa. Tästä ongelmasta jo kauan kärsineenä, pitäisi varmaan alkaa katsella ulkoista salamaa kameraan, jonka saisi sitten jostain katon kautta heijastettua. Tosin väliaikainen folioviritelmä voisi olla kokeilemisen arvoinen. 

ROCKISH

Lopuksi vielä upea gifi. 

_OVbdX on Make A Gif, Animated Gifs

Veera
ps. ajattelin hakea Hollantiin vaihtoon koulun kautta. Sitten jos pääsen, helmikuussa tämän tytön olinpaikka onkin jossain muualla kuin Tampereella!

21. lokakuuta 2013

♣ Kysymyksiä ♣


JEJE

Sain tässä haasteen Hennalta, jota en nyt kokonaisuudessaan ajattellut toteuttaa, sillä jokainen on varmaan nähnyt tämän haasteen, jossa kerrotaan 11 faktaa ja vastataan 11 kysymykseen ja haasteetaan 11 bloggaajaa uusilla kysymyksillä. Olen tehnyt tämän ainakin kerran, jossa yhdistin 3 haastetta muistaakseni. Eli kaikille: mä en sitten tee enää tätä haastetta. Saatan vastata kysymyksiin, jos ne ovat mielenkiintoisia, kuten tässä nyt ajattelin tehdä. Mutta blogiin en sitten tätä enää tunge, vastaan vain siihen postaukseen! Pahoittelen kovasti, mutta mulla on mennyt tästä haasteesta maku. Yleensäkin nämä muoti-ilmiöt blogeissa (tämä nyt on tällainen ikuisuusilmiö), kuten kanelihaaste ynnä muut, ovat mielestäni aika typeriä. Jokainen katsoja kuitenkin tietää, että siinä käy aina melkeinpä samalla tavalla. 

SKATER LOOK

1. Mihin uskot? Jumalaan? Henkiolentoihin? Evoluutioon? Karmaan? Anything
Uskon siihen, että ihmiset on pohjimmiltaan hyviä, naiivi kun olen. Ympärillä oleva ympäristö muokkaa ihmisestä, sellaisen, kun se sitten myöhemmin on. 

Uskon henkiolentoihin tietyllä tasolla, mutta en usko, että niihin saa välttämättä mitään yhteyttä, tai siihen, että ne voisivat satuttaa ihmisiä. Eli kaikennäköiset riivaajat ja poltergeistit on musta aika puppua. Mutta mitenkään mahdoton ajatus ei ole se, että tällä hetkellä tässä jossain lähellä saattaa pyöriä joku eksynyt sielu. (okei kuulosti typerältä)

Uskon evoluutioon. Piste. End of story.

Uskon myös karmaan. Karmahan toimii jo käytännössä: jos huudat toisille, toiset käyttäytyvät sinua kohtaan joko kylmästi tai huutavat pää punaisena takaisin. Kuinka kohtelet muita, niin myös kohdellaan sinua. Että ei sekään olisi ihme, jos universumissa olisikin joku karmajärjestelmä, että enemmin tai myöhemmin paha saa palkkansa. 

2. Mikä tuoksu/maku muistuttaa sinua lapsuudesta? Miten?
Omenat. Koska en voi enää syödä niitä. Tulee mieleen se ilta kun huomasin että oon tullut niille allergiseksi. Ja sitten tulee mieleen mummula ja sen kautta meidän mahtavat leikit siellä. Esim. heitellään sellaista miesfiguurihahmoa katon ylitse, etsitään se, katsotaan onko se rikki ja jos ei, niin jatketaan. Myös muovisotilaiden ampuminen ilmakiväärillä oli ihan hauskaa puuhaa (minä en siihen aseeseen kyllä koskenut!). 

3. Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?
Jaa, olla onnellinen.Pärjätä elämänsä läpi edes jotenkin. 

4. Oletko ikinä varastanut mitään, jos, mitä? 
Voi ei, tää on varmaan yks mun synkimmistä salaisuuksista. Yritin joskus varastaa meidän lähikaupasta suklaapatukan, mutta jäätiin kyllä siitä kiinni ja sen jälkeen hävetti mennä siihen kauppaan. Mitään seuraamuksia ei kyllä tullut, koska me oltiin suloisia pieniä lapsia ja pyydettiin anteeksi ja vannottiin, ettei enää ikinä tehdä niin. Enkä ole tehnytkään.

5. Mikä on hienoin luontoon liittyvä asia jonka olet kokenut? 
Revontulet Tampereen Hervannassa. 

6. Oletko riippuvainen johonkin peliin? Mihin? 
Tällä hetkellä Terrariaa hinkutetaan miehekkeen ja isän kanssa. Myös Civilization V iskee uuden lisäosansa takia.  Mutta en nyt varsinaisesti riippuvainen ole. 

afdga

7. Tunnetko ketään, joka ei olisi ikinä lukenut Aku Ankkaa? (Ei lasketa esim vuoden ikäisiä tai nuorempia)
Eipä tule ainakaan mieleen. Saa nostaa käden ylös ja kommentoida kommenttiboksiin, jos ei ole. Ja miksi ei ole. 

8. Mitä tapahtuu, jos Pinocchio sanoo "nyt nenäni kasvaa"? 
Riippuu tilanteesta. Jos Pinocchion nenä kasvaa, koska Pinocchio on valehdellut aikaisemmin, niin eipä nenä kasvakaan enää lisää. 

Jos Pinocchio sanoo niin muuten vaan, enpä osaa sanoa. Ehkä taika menee sekaisin ja Pinocchion pää poksahtaa tai jotain? 

9. Jos meteoriitti osuisi maapalloon, alkaisiko kaikki taas dinosauruksista?
Uskon, että ei. Tänne luultavasti kehittyisi jokin ihan muu laji. 

10. Mitä kuoleman jälkeen tapahtuu? 
Kuollaan tai jäädään tänne vaeltamaan. 

11. Jos voisit aikamatkustaa, mihin aikaan menisit ja minne?
Tällä hetkellä houkuttaisi matkustaa 1920-luvun New Yorkiin, sillä voisin kuvitella että siellä on mukavat pippalot pystyssä. Tai sitten voisin mennä todistamaan jotain historiallista tapahtumaa. Tai menisin kertomaan pikkutytölle, että älä yritä varastaa siitä kaupasta. 

Veera
ps. näihin saatte myös te vastata vaikka kommenttiboksiin

20. lokakuuta 2013

♣ Kaupungin kattojen yllä ♣


CONTAINER
HAPPY JUMP
ROOF
ROOF III
ROOF II

Kaupungin kattojen yllä tuulee, hiukset lentävät silmien eteen ja hame heiluu kauniisti puhallusten mukana. Sieltä näkee katua tallaavat ihmiset, joilla on kiire johonkin. Huutelut ja heilutukset katolta eivät saa vastausta. Se olisi liian outoa, tai ihmiset ovat ihan liian kiireisiä edes katsomaan, mistä huudot kuuluvat. Maisema on kaunis ja se levittäytyy vaan eteesi, kaiken vain kruunaisi oma asunto samalta korkeudelta, niin että tämä paikka olisi parvekkeesi. Stereot täysille ja parvekkeen ovet auki, parvekebileet käyntiin. Muutama tanssiaskel ja heilunta tuulen mukana. Todellakin haluaisin asunnon, jossa olisi tuollainen kattoterassi, jolle voisi kesäisin vain levittäytyä syömään myöhäistä brunssia ja kuunnella hiljaista kaupungin melua. 

Kuunnelkaa tuo remix tuosta Little Talks -biisistä. Ihan huikea. Tulee vaan mieleen jokin kesäilta, jolloin tanssijalkaa vipattaa ja mukana on paljon ystäviä ja huisin hauskaa. Voisi olla vaikka tämän syksyn lempipiristysbiisi. 

Veera

19. lokakuuta 2013

♣ Aurinkoinen ystävä ♣


ROLLING ONE
SMILE

Minulla on aivan ihana ystävä. Ystävä, joka elää täysillä. Ihanalle ystävälle voi aina kertoa kaiken, kun itkettää. Ystävä, joka kutsuu mukaansa. 

LIGHTING A CIGARETTE

Ystävä, joka huutelee kadun ihmisille. Ystävä, joka uskoo kaikista hyvää. Minulla on aivan ihana ystävä. 

THE GAZE
SMOKING

Veera

16. lokakuuta 2013

♣ Gaze in the horizon ♣


HORIZON
PIPE
NÄSINNEULA
POWERFUL
PINK SKY

Taivas on aina kaunis. Kolme kuvaa kuvausreissultamme Tampereen kattojen yllä ja kaksi takapihalta, kun meinasin missata koko auringonlaskun. Miksi? Koska pelasin tietokonepeliä. Hups.

Veera

14. lokakuuta 2013

♣ Perfection ♣


IN THE BUS
asfdg

Did you find your perfection 
In a new reflection 
Did you let go of the devils on your back 
Free from addiction 
In my affection

Was it always a matter of time before you left me there 
To take down the walls 
I wonder how to go on at all 
Without air 
You left me there 
Alone to pack up the sky 
And tear through the paper moon
 I wonder how to go on 
When you cry wolf 
When you cry wolf

Did you fall on an answer
Safe from disaster
Did you reason that the better man had won
Crawling on empty
Shadows became me
And it was only matter of time before you left

LEAVES AND LIGHTS

Parhautta on saada kaksi istumapaikkaa bussissa.
Parhautta on uusi villapaita. 
Parhautta on kauniit auringonsäteet ulkona.
Parhautta on viikonloppuaamupalat.
Parhautta on rentouttava musiikki.

IN THE BED
1213

Parhautta on villasukat.
Parhautta on ihanat pussilakanat.
Loma on parhautta.

Veera

13. lokakuuta 2013

7. lokakuuta 2013

♣ Syksyn vaatteita ♣


SHOES
dataa

Ensi viikolla on syysloma, huisin jännittävää. Luvassa ehkä siis jopa enemmän asukuvia, sillä jaksan jopa meikata ja laittaa hiukset, sekä miettiä enemmän mitä päälleni vetäisen. Ulkona alkaa viiletä kyllä huimaa vauhtia, kohta täytyy sanoa hyvästit mun uusille suosikkikengille Vansseille, ja keksiä jotkut muut suosikkikengät. 

Eksyin myös lauantaina GoGon hyvinvointipäivän visiitin jälkeen Radiokirppikselle, josta mukaan tarttui Saints & Mortalsin liivi 5 eurolla, hapsukaulahuivi 80 sentillä ja harmaa pipo (joka ei päässyt vielä kuviin) eurolla. 

NEWSHIRT

Tänään päätin palkita itseni hyvästä suorittamisesta töissä paidalla, joka huusi nimeäni kauniilla printillään, värillään ja hinnallaan. Seppälästä löydetty collegepaita maksoi 9,95 (alkuperäinen hinta oli 19,95) ja päätin vain ostaa sen. Vaikka paremmalla puoliskollani on syntymäpäivät kuukauden päästä, ja kaavailemani lahja tulee maksamaan rutosti rahaa minun mittapuullani. 

DATFACE
1

Kaikki kuvat, paitsi villapaitaa esittelevä kuva, on otettu uudella objektiivilla. Siitä vielä lisää tämän viikon puolella, mutta nyt minulla on suunnitelmissa rahan ansaitsemista, eli keittiön kaappien järjestämistä, imuroimista sekä vaatteiden myyntiin laittoa. Ehkä tällä kertaa uskallan roimasti tyhjätä vaatekaappia, viimeksi kun säästin kaiken "kyllä mä tätä vielä käytän"-perustelulla. 

Veera

4. lokakuuta 2013

♣ It's better to burn out ♣


DYING ROSE
LEAVES

Ulkona on jo ihan liian syksyistä ja syyslomakin lähestyy. Paluu työssäoppipaikalta koulun penkille lähestyy myöskin. Luvassa on ainakin äidinkieltä, englantia ja taidetta & kulttuuria. Valitsemaani yrittäjyys-kurssia ei muodostunut, joten siksi taide ja kulttuuri. Elämä on mukavaa, paitsi että mun kädet tekee kipeää kuolemaa. 

Ollaan vain me,
omat itsemme.
Kosketaan, suudellaan,
hymyillään, nauretaan,
rakastutaan aina uudelleen.

LIGHT

Out of the blue
and into the black
They give you this,
but you pay for that
And once you're gone,
you can never come back

SMOKE AND DIE
VIEMÄRI

Veera
ps. isi yllätti mut, ja osti kameraan uuden objektiivin. Testikuvailua ja hehkutusta ensi viikon puolella
pps. liittykää uudestaan lukijaksi! kuten sanottua, vaikka osoite on sama, blogi on uusi. poistan edellisen blogin luultavasti sunnutaina