24. marraskuuta 2013

Vuoden kysymyksiä teille


Kun tässä vuoden loppu lähestyy nopeasti, ja mun synttärit kuin joulukin kolkuttelee ovella, haluaisin kysyä teiltä asioita! Toivon että suurin osa lukijoista vaivautuisi nyt kommentoimaan, vaikka ette yleensä kommentoisikaan. Joulukuussa ajattelin toteuttaa pienen gaalamaisen osuuden blogissani, jossa jaan erilaisia "palkintoja" tai tunnustuksia vuoden parhaimmille asioille mun elämässä. Tällä hetkellä omassa päässäni pyörii siis ainakin vuoden valokuva ja vuoden blogi. Mitä palkintoja te haluaisitte, että jakaisin?

Sitten minulla olisi myös muita kysymyksiä:
Mikä on parasta blogissani?
Miksi luet blogiani (=mikä tekee siitä kiinnostavan)?
Mikä on huonointa blogissani?
Kehitysideoita? 
Toiveita?

Veera

19. marraskuuta 2013

Itku ja parku


REDANDGREY

Mua suruttaa. Itkin äsken. Poikaystävä lohdutti, vaikka olikin itse onnellinen. En mä sinne vaihtoon päässyt. Ehkä huomenna on jo "ihan sama" - fiilis, mutta 4 kuukautta ilman nykyistä ammattiaineen opettajaa olisi tehnyt nannaa. Nyt juon suruuni kylmää glögiä ja kuuntelen electro housea. Mikään ei auta unohtamaan surua kuin kunnon biitti, jonka mukaan tekisi vain mieli tanssia ympyrää ja heiluttaa pehvaa. 

Huomenna tämän viikon viimeinen leipomopäivä ja olen ihan onnellinen. En tiedä kuinka jaksan koko kevään loppuun, jos kuukausi tuntuu jo näin raskaalta. Itkettää, haluaisin vain takaisin työssäoppimaan tai johonkin mukavampaan ympäristöön. Meidän kemiat ei oikein opettajan kanssa iske yhteen, kun minä varmistan kaiken kysymällä tyhmiäkin kysymyksiä ja opettajalta taas ei saa kysyä. 

LACEDRESS
LACEDRESS2

Pitsiä ja mustaa. Rakkautta. Eli siis ihana uusi rakkausmekko joka tuli samassa paketissa siniharmaan neuleen mukana Nellyn alennusmyynneistä. Ton ainoa ongelma on, että se on ihan liian pitkä mun tynkävartalolle, joten vyö on must. Ja olen hukannut mun mustan tekonahkavyön johonkin. Perkules. 

Tykkäättekö mun poker face sukista? Meen itkeen itteni uneen ja huomenna raahaudun 3 ja puoleksi tunniksi leipomaan ja sitten katsomaan teatteria.

YEY

Veera
ps. vittuako toi eka kuva ny alko si näyttää tolta. en jaksa tehä asialle mitää kiitos ja anteeksi

17. marraskuuta 2013

Aika mustaa ja valkoista


THE MOON
NO PASSAGE

No, I don’t want your number
No, I don’t want to give you mine and
No, I don’t want to meet you nowhere
No, I don’t want none of time and

I don’t want no scrubs

Veera

12. marraskuuta 2013

Iloa kohti

IIK
NEW WOOLSWEATER

Paranemisia päin. 

Uutta villapaitaa ja mun euron farkkuja. 

Huomenna haastatteluun Hollanti-vaihdosta. Jännittää.

Veera

8. marraskuuta 2013

Kylmyys

CROW
FROSTY SUNRISE

Värjöttelen kylmissäni. Kurkkuani särkee, vaikka makaankin kahden peiton alla. Nenä vuotaa päivästä toiseen, ja päivästä toiseen sama sää vain jatkuu. Värjöttelen päivästä toiseen, sillä täällä on kylmä. Pattereissa ei kierrä lämmin vesi ja varpaat piiloutuvat villasukkien alle. Teetä ja kahvia kuluu ennästysmääriä enkä uskalla pukea päälleni hametta. 

Haluaisin olla jo kokonaan terve. Jatkuva kurkkukipu ja vuotava nenä syövät minua jatkuvasti. Harvoin näen päivän aikana aurinkoa, aamulla ehkä pienen vilauksen bussipysäkille hohtavasta valosta. Miksei aina voisi olla lämmin?

Veera

6. marraskuuta 2013

Ajatuksenvirtaa

tired

Päivät lipuu hitaasti, mutta silti nopeen mun silmien edestä. Tuntuu kuin olisin ollut koulussa jo ikuisuuden, vaikka todellisuudessa olen viettänyt siellä syysloman ja työharjoittelun jälkeen vasta 2 ja puoli viikkoa. Tarvitsen todellakin vaihtelua, ei minulle olisi saanut näyttää sitä mitä on koulun ulkopuolella. Mahtavia ihmisiä, töitä, joissa ei ole tylsää ja väsyttävää seisoskelua. 

Päivämäärä koputtelee ovella. Viikonloppuna tapahtuu paljon. Perjantaina menen leffaan, koska poikaystävällä on lauantaina syntymäpäivä, mutta lauantaina on isänpäivä ateria, ja sunnuntaina isänpäivän brunssi. Sunnutaina kolkuttelee myös Hollannin vaihdon hakuasioiden palautuspäivä. Ne on itseasiassa valmiina, en vain tiedä haluanko palauttaa sitä. Ajattelen sitä ehkä liikaa, sillä se haastattelu on kuulemma tärkeämpi. En tiedä osaanko enää puhua edes englantia kunnolla. Täytyy ottaa tehokuuri huomenna englannin tunnilla.

SHADOW

Elämä ja koulunkäynti tulisi muuttumaan aikalailla, mutta se on ehkä juurikin sitä mitä tarvitsen. Tarvitsen myös hajuraon erääseen koululaiseen. En vain jaksaisi. Minulla tulisi vain kova ikävä miehekettä, ystäviä ja koiraa. Perheestä en niin tiedä, sillä olen varmaan jo vuoden päivät haaveillut itsenäistymisestä ja lennosta omaan kotiin. Ehkä asuntola käy siitä?

Elättelen tässä toiveita myös kesätöistä leipomosta, jolloin en jäisi opinnoissa niin pahasti jälkeen. 

thatearring

Veera

3. marraskuuta 2013

Pumpin blood


HAPSUNEULE

Cause its your heart, its alive, its pumpin blood
Its your heart,its alive, its pumpin blood
And the whole wide world is whisteling

CHEAPMONDAY

I wear my garment so it shows
Now you know

~

Only love is all maroon
Lapping lakes like leery loons
Leaving rope burns, reddish ruse

COOLKID

Muutamia uusia vaatekappaleita. Kylmää ilmaa. Parantumista sairaudesta. Pelottavia tulevaisuudensuunnitelmia. Elämä on hassua. Miksi mulla on taas kasa vaatteita joita en käytä? Bon Iverin ääni. Ja toi ekan biisin olemus. Tie stressittömään elämään: täytä päiväsi chillillä musiikilla. 

Veera

1. marraskuuta 2013

Totuuksia

TREE

Viime viikonlopun vietin tosiaan Espoon Nuuksiossa, Prometheuksen syysleirillä pölpöttelemässä totuudesta ja mitä se on. Aivot olivat monta kertaa solmussa ja istuinkin suurimman osan keskusteluista hiljaa, kuuntelin vain muiden mielipiteitä, joista koostin oman käsitykseni. Joka on vieläkin hyvin epäselvä ja hauras. En ajattele oikeastaan paljon asioita, mutta tykkään tulla haastetuksi ja ajatella, joten raahaudunkin yleensä torstaisin Tampereen Paikallisprotuun haastamaan aivojani. Nuuksion reissu oli monta kertaa haasteellisempi, sillä aihe oli raskas, ja keskustelut saattoivat jäädä kesken. 

Käteen jäi, että totuus on aika hatara käsite, mutta sitä kohti ihmiset uteliaisuuttaan yrittävät kovasti päästä, vaikka emme sitä ikinä saavuttaisikaan. Oma totuutemme koostuu tiedoista, joita saamme muilta ihmisiltä kielen kautta ja omien aistiemme kautta. Tunteista saamme tietoa itsestämme, mutta sainpahan leirillä myös tietoa itsestäni kielenkin avulla: totuus lappuset. En tiennyt olevani halittava tai helposti lähestyttävä, vaikka lörpötänkin usein kaikki asiat itsestäni kaikille. Olen vain avoin, mutta en tunne, että minua olisi mitenkään helpompi lähestyä kuin muita ihmisiä. No, tällaiseksi minut koettiin lyhyen viikonlopun aikana. 

PIPE2

Itselle tärkein asia paljastui leirin "vapaa-ajalla". Kun pääsimme saunaan, sain hyvän muistutuksen siitä, että ihmisethän ovat ihan erinäköisiä. Mulla on tässä jo pitkään ollut jonkinlaisia ongelmia itseni katsomisessa alasti ja muutenkin tunnen oloni aika epävarmaksi, sillä ympärilläni on jotenkin niin paljon ihmisiä, joilla tuntuu olevan hyvinkin kaunis ja sopusuhtainen vartalo. Leirillä kaikki me olimme erilaisia, ja kaikki hyvinkin kauniita, vaikka vartalo ei olisikaan ollut tiimalasi. Tunsin oloni hirveän onnelliseksi. 

BRANCH

Myös illan keskustelut saunan pukuhuoneessa olivat aivan ihania. Sain kuulla arjen sankareista, sain kuulla vaikka mistä. Olisin halunnut kuulla enemmän. Nyt jäin vain kaipaamaan viikon pituista leiriä, jolle voisin mennä ja hypähtää takaisin ihanaan protukuplaan. Siellä kuplassa aivot tuntuvat toimivan viisikertaa paremmin ja tuntuu tajuavan asioita paljon nopeammin.

Veera