1. joulukuuta 2015

Joululahjaideat naiselle

Vaikka omalta osaltani olen hankkinut jo kaikki joululahjat (pari pakettia tulee vielä postissa, sitten on lahjat hommattu ja voin alkaa miettiä joulun ruokapuolta), ajattelin jatkaa nyt tämän sarjan loppuun asti, minkä aloitinkin. Huomaa muuten varmaan, että pimeyden keskellä ei ihan hirveästi näitä kuvia ole tullut otettua ja blogikin kuollut ihan pystyyn? 

Omaan elämääni kuuluu kolme naishahmoa kenelle ostan joululahjoja: äitini, mummuni ja pikkusiskoni. Joten taaskin nämä lahjat on pitkälti mietitty sen pohjalta, mitä heille ostaisin tai mitä olisi itse kiva saada lahjaksi. 

Lukevalle naiselle Sofi Oksasen uusi Norma on varmasti oiva valinta. Naisenergiaa! (Näin Sofi Oksasen muuten livenä kirjamessuilla ja fangirlasin siinä tv-kameran vieressä.) Meidän perheessä harrastetaan naisten osalta myös paljon (siis hulluuteen asti) neulontaa, joten jokin neulontakirja, kuten Piitu Nykoppin Kerroksia voisi toimia. Itse (sekä äitini) olen myös rakastunut värityskirjoihin, joten aikuisten värityskirja sekä paketti värikyniä voisi toimia upeasti lahjaksi naiselle, joka tarvitsee vähän omaa aikaa jokaiseen päivään.

Diamonds are a girls best friend! Jos saan koruja lahjaksi, ilahdun aina jos ne ovat Kalevalaa, mutta myös Lumoavan korut hivelevät silmääni. Kalevalan pronssinen Eira on kauniin yksinkertainen, eikä myöskään superkallis. Lumoavan Hali-riipus on vähän modernimpi sydän, mutta silti yksinkertaisen nätti. Hopeiset korvakorut ovat erittäin hyvä (ja edullinen) lahjaidea kenelle vain. 

Elämyslahjoista valitsin tällä kertaa pari esimerkkiä. Miltä kuulostaisi tutustumiskerta hot joogaan? Menevämmälle tytölle itsepuolustuskurssi voisi olla kivaa vaihtelua. Naista pitää jouluna myös hemmotella, joten kuorinnat ja öljyt sekä seerumit on kivoja lahjaideoita. Omat lempparit kuorinnoista löytyy FLOW kosmetiikalta, piparminttukuorinta on herkullista! Tallipihan tai Simply Chocolaten hemmottelutuotteet sopivat jokaiseen pukin pakettiin.

Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti