28. heinäkuuta 2015

Outfit: Roses

Roses

Ihanaa, kun oli taas lämmin päivä! Meitsi vetää heti shortsit jalkaan ja aurinkolasit päähän, kun toi aurinko tuolta edes vähän pilkistää. 

sunglasses - Primark | shirt - Red Label | backpack - Claire's | shorts - second hand & DIY | boots - Skopunkten

Love the warm weather when it is around! Soon as I see a blink of sun, I pull my shorts up and put some shades on my face. 

Veera

25. heinäkuuta 2015

Outfit: Garfield

GARFIELD1
GARFIELD

Laventelin värinen Karvinen-body löytyi H&M:n alerekistä joskus kauan sitten, nyt vasta sain napattua siitä kuvat. Tällä saisin aikaiseks hyvän 90-luvun tyylisen asun, haluisko joku järjestää teemabileet? Mutta tämmöistä perussettiä tällä kertaa. 

choker - Gina Tricot | body - H&M | belt - H&M (ancient) | jeans - H&M | sneakers - Vans

I found the lovely lavender Garfield body from H&M ages ago, but didn't got the time to take a picture of it. Now I want to attend 90's theme party, anyone? 

Veera

13. heinäkuuta 2015

Outfit: Festival vibes

sosassy
hardrock

Ehdin niiden kolme päivää kestäneen kesän aikana pukea päälleni tällaisen asun, jossa on parikin asiaa joita en ole vielä ehtinyt esitellä asukuvissa. Kevään alennusmyynneistä bongasin itselleni kimonon tapaisen pitsiviitan (iskä sanoi mua Batmaniks) sekä mun tuunaamat farkkushortsit. Ja kyllä, oli pakko käyttää sukkahousuja, sillä jalat oli niin mustelmilla tuntemattomista syistä, että tuntemattomat olisivat varmaan ajatelleet kummallisia asioita. 

sunglasses - Ray-ban | top - BikBok | belt - H&M | shorts - second hand & DIY | kimono thingy - H&M | shoes - Vans

We had summer that lasted like three days here in Finland... But I wore this outfit then! I love my lacey Batman cape (my father called me that) and those shorts are dope too.

Veera

11. heinäkuuta 2015

Dokumentteja!

ayearinburgundyA Year In Burgundy
Aivan ihanan sielukas (mikä sana) dokumentti burgundilaisesta viinistä. Jos viinit ei kuulu sun intohimoihin tai kiinnostuksen kohteisiin, en todellakaan suosittele katsomaan tätä. Ihmiselle, kelle viini on vain alkoholia jossa saa päivän nousuun, tämä ei todellakaan ole se mielenkiintoisin dokumentti. Tosin dokumentissa kaadetaan myös päälle aimo annos kulttuuritietoa. Dokumentti sai aikaan mielihalun juoda punaviiniä ja lähteä Ranskaan Burgundiin poimimaan rypäleitä! 

Milk?
En tosiaan löytänyt näistä kaikista kunnon kokosia kansikuvia, joten ollaan ilman osassa. Dokumentti kertoo siis lehmänmaidosta, ja siitä, onko se meille hyväksi vai pahaksi. Dokumentti ei anna katsojalle mitään kantaa, sillä se on koottu oikeastaan erilaisten ihmisten näkökulmista, jotka ovat enemmän tai vähemmän ristiriitaisia keskenään. Sinällään ihan kiva dokumentti, mutta ei oikein antanut mitään uutta itselleni. 

fatsickandnearlydead

Fat, Sick & Nearly Dead + Fat, Sick & Nearly Dead 2
Varoitan, tämä dokumentti saattaa aivopestä sinut tunkemaan aivan älyttömät määrät kasviksia kehoosi ja himoitsemaan mehulinkoa. Huomasin kyllä, että tällä oli ihan oikeasti vaikutus mun syömisiin (osa syy taitaa myös olla se, että muutin omilleni ja saan päättää mitä kaapeista ja jääkaapista löytyy, milloin ja mitä syön). Aivan uskomaton dokumentti lihavasta australiaisesta miehestä, joka pitää kuudenkymmenen päivän kasvismehupaaston, laihtuu, jatkaa kasvispohjaisen ravinnon syömistä ja näyttää dokumentin lopussa aivan uskomattomalta. Vielä enemmän aloin rakastamaan tätä, kun kakkososa alkoi sillä, kuinka tämä kuusikymmentä päivää paastonnut mies oli myös sortunut, niin kuin kaikki kuolevaiset, ja lohdutti, että kyllä se siitä vielä. Jes! Eniten kuitenkin dokumentissa itkettää rekkamiehen tarina.

Hot Girls Wanted

Odotin jotenkin jotain uutta, mutta en sitä saanut. Aikamoinen pintaraapaisu amatööripornonäyttelijöiden elämästä ja urasta. Ehkä alalta on vaikea saada syvempää ja tarkempaa kuvaa, koska tyttöjen houkuttelu saattaisia vaikeutua? Kuitenkin ihan katsomisen arvoinen dokumentti, jos on kiinnostunut tällaisistä asioista. 

ChefsTable_Dish02_Vertical_KeyArt_US


Chef's Table (kuusi jaksoa)

Mä helvetti rakastan tätä! It is freaking fantastic. Sarjassa tutustutaan kuuteen eri Michelin-luokan ravintolaan eri puolilla maailmaa. Omat suosikit oli Niki Nakayaman jakso, koska naischefit rulettaa ja alalle tarvitaan todellakin enemmän isoja naiskasvoja! Niki on mun uusi idoli. Haluan myös tulevaisuudessa päästä syömään Magnus Nilssonin syrjässä sijaitsevaan scandinaaviseen raflaan, joka vaikutti niin taianomaiselta, että teki mieli itkeä. Oikeastaan näiden kaikkien kuuden jakson aikana pyörin sohvalla tuskissani, kun en tiennyt pitäisikö kuolata, itkeä vai vain tuijottaa ruutua lumoutuneena suu auki. Vaikka ei olisikaan täysi ruokafanaatikko, kyllä näistä ainakin nälän saa itselleen aikaseksi. 

Jesus Camp

Tämä dokumentti on täällä interwebsissä jo aika suosittu, mutta olipahan kammottavaa katsottavaa. Ensimmäisten minuuttien aikana nainen oikeasti myöntää sen, että manipuloi lapsia uskomaan. Teki mieli oikeasti itkeä. En tiedä oikein mitä ajatella tästä. 

Thinspiration

Anoreksia ja muut syömishäiriöt on aina kiehtoneet mua, osaksi siitä syystä, että kaikilla terveydenhoitajilla yms. oli selkeä mielipide siitä, että minulla on syömishäiriö, vaikka kyse olikin siitä, että oon luontaisesti aika pieni, enkä oikein voi asialle mitään. Olipa monsterivirke, josta ei varmaan saa mitään selvää. Kuitenkin dokumentti kertoo siitä, kuinka täysin tasapainoisen oloinen nuori tyttö ajautuu tumblrin thinspiration-blogiin ja joutuu anoreksian syövereihin. Se, mikä saa tytön lopulta parantumaan, on niin järkyttävää, että tulee tätä kirjoittaessakin kyyneleet silmiin. Jätän tähän tällaisen cliffhangerin, jotta menette katsomaan tämän heti. 

The Meerkats

Mun lempieläimiä on mangustit, joten en voinut olla katsomatta tätä dokumenttia kun sitä Netflix mulle niin ystävällisesti tarjosi. Olin ehkä hieman pettynyt, sillä en saanut mitään uutta tietoa näistä upeista eläimistä, mutta ehkä se johtuu vain siitä, että olen jo pienestä pitäen katsonut Animal Planetin mangustiohjelmia. Näin muuten yhdestä ohjelmasta kuinka yhdellä perheellä oli kaksi mangustia lemmikkinä!! Haluan, niin kateellinen. 

SOMM

Somm

Toinen viiniaiheinen dokumentti, mutta oikeastaan tämä veti mut haluamaan viinimaailmaan. Upea dokumentti sommeliereistä, jotka suorittavat jonkinnäköisen master-tutkinnon. Hulluja ihmisiä sanon mä, mutta upea dokumentti, siitä, mitä intohimon takia tehdään. On upeaa, että tästä maailmasta löytyy noin kovan luokan ammattilaisia, jotka tietävät viineistä noin hirvittävän paljon.

Veera